Z Kolekcji Naszych Piw

Rauch Bock

Rauch Bock

Dymiony pełny smak i aromat Rauch Bock'a powstał dzięki unikalnej mieszance siedmiu słodów: monachijskiego, pilzneńskiego, dymionego, biscuit, melanoidynowego, Caramunich, Caraaroma. Uznany za najlepsze piwo roku przez polskich i zagranicznych mistrzów piwowarstwa podczas Festiwalu Birofilia 2012. Recepturę piwa opracował Andrzej Miler.

Dymiony pełny smak i aromat Rauch Bock'a powstał dzięki unikalnej mieszance siedmiu słodów: monachijskiego, pilzneńskiego, dymionego, biscuit, melanoidynowego, Caramunich, Caraaroma. Uznany za najlepsze piwo roku przez polskich i zagranicznych mistrzów piwowarstwa podczas Festiwalu Birofilia 2012. Recepturę piwa opracował Andrzej Miler.

RECEPTURA NR: V

Styl: 

Rauch Bock

Skład: 

Woda, słody jęczmienne (monachijski, pilzneński, dymiony, biscuit, melanoidynowy, Caramunich, Caraaroma), chmiel, drożdże.

Dostępność: 

Już nie mamy :-(

Kiedy warzymy 

Uwarzyliśmy raz czy dwa

Fermentacja: 

Dolna

Temperatura serwowania (rekomendowana): 

10-12

Rozlewane do: 

Butelka bezzwrotna 0,5 l

Wartość odżywcza w 100 ml: 

Energia: b.d. kJ / b.d. kcal
Tłuszcz: < 0,0 g
w tym tłuszcze nasycone: < 0,0 g
Węglowodany: 0,0 g
w tym cukry: 0,0 g
Białko: 0,0 g
Sól: 0,000 g
ALKOHOL
6,5
PLATO
16
GORYCZKA
25
BARWA
75

Rauch Bock

Dymiony pełny smak i aromat Rauch Bock'a powstał dzięki unikalnej mieszance siedmiu słodów: monachijskiego, pilzneńskiego, dymionego, biscuit, melanoidynowego, Caramunich, Caraaroma. Uznany za najlepsze piwo roku przez polskich i zagranicznych mistrzów piwowarstwa podczas Festiwalu Birofilia 2012. Recepturę piwa opracował Andrzej Miler.

Dymiony pełny smak i aromat Rauch Bock'a powstał dzięki unikalnej mieszance siedmiu słodów: monachijskiego, pilzneńskiego, dymionego, biscuit, melanoidynowego, Caramunich, Caraaroma. Uznany za najlepsze piwo roku przez polskich i zagranicznych mistrzów piwowarstwa podczas Festiwalu Birofilia 2012. Recepturę piwa opracował Andrzej Miler.

RECEPTURA NR: V

Styl: 

Rauch Bock

Skład: 

Woda, słody jęczmienne (monachijski, pilzneński, dymiony, biscuit, melanoidynowy, Caramunich, Caraaroma), chmiel, drożdże.

Dostępność: 

Już nie mamy :-(

Kiedy warzymy 

Uwarzyliśmy raz czy dwa

Fermentacja: 

Dolna

Temperatura serwowania (rekomendowana): 

10-12

Rozlewane do: 

Butelka bezzwrotna 0,5 l

Wartość odżywcza w 100 ml: 

Energia: b.d. kJ / b.d. kcal
Tłuszcz: < 0,0 g
w tym tłuszcze nasycone: < 0,0 g
Węglowodany: 0,0 g
w tym cukry: 0,0 g
Białko: 0,0 g
Sól: 0,000 g
ALKOHOL
6,5
PLATO
16
GORYCZKA
25
BARWA
75

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu zbierania informacji, które pomagają nam usprawnić obsługę witryny, dostosować nasze reklamy do Twoich preferencji oraz ulepszyć nasze produkty i usługi. Zgadzając się, akceptujesz zasady dotyczące prywatności i plików cookies obowiązujące w niniejszej witrynie internetowej. Ustawienia cookies (w tym ich blokadę) możesz zmieniać w ustawieniach swojej przeglądarki w każdej chwili. Tu znajdziesz szczegółowe informacje o polityce plików cookies i polityce prywatności.

×