Z Kolekcji Naszych Piw

Pale Ale Belgijskie

Pale Ale Belgijskie

Pale Ale Belgijskie to piwo o bursztynowej barwie, pełne zaskakujących aromatów i smaków, będącej wynikiem użycia mieszanki czterech słodów, szlachetnych odmian chmielów, specjalnego szczepu drożdży oraz zastosowania górnej fermentacji w tradycyjnych otwartych kadziach. Jest to owoc połączenia prawdziwej pasji i pozytywnego piwnego szaleństwa domowego piwowara Doroty Chrapek z kunsztem piwowarów w Cieszyna.

Pale Ale Belgijskie to piwo o bursztynowej barwie, pełne zaskakujących aromatów i smaków, będącej wynikiem użycia mieszanki czterech słodów, szlachetnych odmian chmielów, specjalnego szczepu drożdży oraz zastosowania górnej fermentacji w tradycyjnych otwartych kadziach. Jest to owoc połączenia prawdziwej pasji i pozytywnego piwnego szaleństwa domowego piwowara Doroty Chrapek z kunsztem piwowarów w Cieszyna.

RECEPTURA NR: III

Styl: 

Belgian Pale Ale

Skład: 

Woda, słody jęczmienne (pale ale, monachijski, Abbey, Carabelge), chmiel, drożdże.

Dostępność: 

Już nie mamy :-(

Kiedy warzymy 

Uwarzyliśmy raz czy dwa

Fermentacja: 

Górna

Temperatura serwowania (rekomendowana): 

10-12

Rozlewane do: 

Butelka bezzwrotna 0,5 l

Wartość odżywcza w 100 ml: 

Energia: b.d. kJ / b.d. kcal
Tłuszcz: < 0,0 g
w tym tłuszcze nasycone: < 0,0 g
Węglowodany: 0,0 g
w tym cukry: 0,0 g
Białko: 0,0 g
Sól: 0,000 g
ALKOHOL
5
PLATO
13
GORYCZKA
b.d.
BARWA
b.d.

Pale Ale Belgijskie

Pale Ale Belgijskie to piwo o bursztynowej barwie, pełne zaskakujących aromatów i smaków, będącej wynikiem użycia mieszanki czterech słodów, szlachetnych odmian chmielów, specjalnego szczepu drożdży oraz zastosowania górnej fermentacji w tradycyjnych otwartych kadziach. Jest to owoc połączenia prawdziwej pasji i pozytywnego piwnego szaleństwa domowego piwowara Doroty Chrapek z kunsztem piwowarów w Cieszyna.

Pale Ale Belgijskie to piwo o bursztynowej barwie, pełne zaskakujących aromatów i smaków, będącej wynikiem użycia mieszanki czterech słodów, szlachetnych odmian chmielów, specjalnego szczepu drożdży oraz zastosowania górnej fermentacji w tradycyjnych otwartych kadziach. Jest to owoc połączenia prawdziwej pasji i pozytywnego piwnego szaleństwa domowego piwowara Doroty Chrapek z kunsztem piwowarów w Cieszyna.

RECEPTURA NR: III

Styl: 

Belgian Pale Ale

Skład: 

Woda, słody jęczmienne (pale ale, monachijski, Abbey, Carabelge), chmiel, drożdże.

Dostępność: 

Już nie mamy :-(

Kiedy warzymy 

Uwarzyliśmy raz czy dwa

Fermentacja: 

Górna

Temperatura serwowania (rekomendowana): 

10-12

Rozlewane do: 

Butelka bezzwrotna 0,5 l

Wartość odżywcza w 100 ml: 

Energia: b.d. kJ / b.d. kcal
Tłuszcz: < 0,0 g
w tym tłuszcze nasycone: < 0,0 g
Węglowodany: 0,0 g
w tym cukry: 0,0 g
Białko: 0,0 g
Sól: 0,000 g
ALKOHOL
5
PLATO
13
GORYCZKA
b.d.
BARWA
b.d.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu zbierania informacji, które pomagają nam usprawnić obsługę witryny, dostosować nasze reklamy do Twoich preferencji oraz ulepszyć nasze produkty i usługi. Zgadzając się, akceptujesz zasady dotyczące prywatności i plików cookies obowiązujące w niniejszej witrynie internetowej. Ustawienia cookies (w tym ich blokadę) możesz zmieniać w ustawieniach swojej przeglądarki w każdej chwili. Tu znajdziesz szczegółowe informacje o polityce plików cookies i polityce prywatności.

×