Z Kolekcji Naszych Piw

Koźlak Dubeltowy

Koźlak Dubeltowy

Nasz pierwszy Grand Champion! Niepowtarzalny smak naszego Koźlaka powstał dzięki unikalnej recepturze Jana Krysiaka, opartej na specjalnej mieszance słodów: jasnego pilzneńskiego, monachijskiego, wiedeńskiego, Caraamber i specjalnego dodatku mchu irlandzkiego. Jego tajemnica to wyjątkowy proces warzenia i fermentacji w otwartych kadziach oraz trwające 60 dni leżakowanie.

Niepowtarzalny smak naszego Koźlaka powstał dzięki unikalnej recepturze Jana Krysiaka, opartej na specjalnej mieszance słodów: jasnego pilzneńskiego, monachijskiego, wiedeńskiego, Caraamber i specjalnego dodatku mchu irlandzkiego. Jego tajemnica to wyjątkowy proces warzenia i fermentacji w otwartych kadziach oraz trwające 60 dni leżakowanie.

RECEPTURA NR: II

Styl: 

Dopplebock

Skład: 

Woda, słody jęczmienne (jasny pilznenski, monachijski, wiedeński, Caraamber), chmiel, mech irlandzki, drożdże.

Dostępność: 

Już nie mamy :-(

Kiedy warzymy 

Uwarzyliśmy raz czy dwa

Fermentacja: 

Dolna

Temperatura serwowania (rekomendowana): 

8-10

Rozlewane do: 

Butelka bezzwrotna 0,33 l

Wartość odżywcza w 100 ml: 

Energia: 330 kJ / 79 kcal
Tłuszcz: < 0,1 g
w tym tłuszcze nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 6,3 g
w tym cukry: 1,5 g
Białko: 0,9 g
Sól: 0,008 g
ALKOHOL
8,9
PLATO
20
GORYCZKA
30
BARWA
55

Koźlak Dubeltowy

Nasz pierwszy Grand Champion! Niepowtarzalny smak naszego Koźlaka powstał dzięki unikalnej recepturze Jana Krysiaka, opartej na specjalnej mieszance słodów: jasnego pilzneńskiego, monachijskiego, wiedeńskiego, Caraamber i specjalnego dodatku mchu irlandzkiego. Jego tajemnica to wyjątkowy proces warzenia i fermentacji w otwartych kadziach oraz trwające 60 dni leżakowanie.

Niepowtarzalny smak naszego Koźlaka powstał dzięki unikalnej recepturze Jana Krysiaka, opartej na specjalnej mieszance słodów: jasnego pilzneńskiego, monachijskiego, wiedeńskiego, Caraamber i specjalnego dodatku mchu irlandzkiego. Jego tajemnica to wyjątkowy proces warzenia i fermentacji w otwartych kadziach oraz trwające 60 dni leżakowanie.

RECEPTURA NR: II

Styl: 

Dopplebock

Skład: 

Woda, słody jęczmienne (jasny pilznenski, monachijski, wiedeński, Caraamber), chmiel, mech irlandzki, drożdże.

Dostępność: 

Już nie mamy :-(

Kiedy warzymy 

Uwarzyliśmy raz czy dwa

Fermentacja: 

Dolna

Temperatura serwowania (rekomendowana): 

8-10

Rozlewane do: 

Butelka bezzwrotna 0,33 l

Wartość odżywcza w 100 ml: 

Energia: 330 kJ / 79 kcal
Tłuszcz: < 0,1 g
w tym tłuszcze nasycone: < 0,1 g
Węglowodany: 6,3 g
w tym cukry: 1,5 g
Białko: 0,9 g
Sól: 0,008 g
ALKOHOL
8,9
PLATO
20
GORYCZKA
30
BARWA
55

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu zbierania informacji, które pomagają nam usprawnić obsługę witryny, dostosować nasze reklamy do Twoich preferencji oraz ulepszyć nasze produkty i usługi. Zgadzając się, akceptujesz zasady dotyczące prywatności i plików cookies obowiązujące w niniejszej witrynie internetowej. Ustawienia cookies (w tym ich blokadę) możesz zmieniać w ustawieniach swojej przeglądarki w każdej chwili. Tu znajdziesz szczegółowe informacje o polityce plików cookies i polityce prywatności.

×