Imperial IPA
Imperial IPA
Imperial IPA to piwo pełne bogatych i złożonych aromatów uzyskanych dzięki użyciu mieszkanki siedmiu odmian chmielu (Magnum, Zeus, Simcoe, Citra, Centennial, Ahtanum, Amarillo), czterech słodów (pilzneński, pszeniczny, monachijski, Caragold) oraz specjalnego szczepu drożdży a także zastosowania górnej fermentacji w otwartych kadziach. Autorem receptury był Czesław Dziełak.
Imperial IPA to piwo pełne bogatych i złożonych aromatów uzyskanych dzięki użyciu mieszkanki siedmiu odmian chmielu (Magnum, Zeus, Simcoe, Citra, Centennial, Ahtanum, Amarillo), czterech słodów (pilzneński, pszeniczny, monachijski, Caragold) oraz specjalnego szczepu drożdży a także zastosowania górnej fermentacji w otwartych kadziach. Autorem receptury był Czesław Dziełak.
RECEPTURA NR: VI
Styl:
Imperial IPA / Double IPA
Skład:
Woda, słody jęczmienne (pilzneński, monachijski, Caragold), słód pszeniczny, chmiele (Magnum, Zeus, Simcoe, Citra, Centennial, Ahtanum, Amarillo), drożdże.
Dostępność:
Już nie mamy :-(
Kiedy warzymy
Uwarzyliśmy raz czy dwa
Fermentacja:
Górna
Temperatura serwowania (rekomendowana):
8-10
Rozlewane do:
Butelka bezzwrotna | 0,5 l |
Wartość odżywcza w 100 ml:
Energia: | b.d. kJ / b.d. kcal |
Tłuszcz: | < 0,0 g |
w tym tłuszcze nasycone: | < 0,0 g |
Węglowodany: | 0,0 g |
w tym cukry: | 0,0 g |
Białko: | 0,0 g |
Sól: | 0,000 g |
Imperial IPA
Imperial IPA to piwo pełne bogatych i złożonych aromatów uzyskanych dzięki użyciu mieszkanki siedmiu odmian chmielu (Magnum, Zeus, Simcoe, Citra, Centennial, Ahtanum, Amarillo), czterech słodów (pilzneński, pszeniczny, monachijski, Caragold) oraz specjalnego szczepu drożdży a także zastosowania górnej fermentacji w otwartych kadziach. Autorem receptury był Czesław Dziełak.
Imperial IPA to piwo pełne bogatych i złożonych aromatów uzyskanych dzięki użyciu mieszkanki siedmiu odmian chmielu (Magnum, Zeus, Simcoe, Citra, Centennial, Ahtanum, Amarillo), czterech słodów (pilzneński, pszeniczny, monachijski, Caragold) oraz specjalnego szczepu drożdży a także zastosowania górnej fermentacji w otwartych kadziach. Autorem receptury był Czesław Dziełak.
RECEPTURA NR: VI
Styl:
Imperial IPA / Double IPA
Skład:
Woda, słody jęczmienne (pilzneński, monachijski, Caragold), słód pszeniczny, chmiele (Magnum, Zeus, Simcoe, Citra, Centennial, Ahtanum, Amarillo), drożdże.
Dostępność:
Już nie mamy :-(
Kiedy warzymy
Uwarzyliśmy raz czy dwa
Fermentacja:
Górna
Temperatura serwowania (rekomendowana):
8-10
Rozlewane do:
Butelka bezzwrotna | 0,5 l |
Wartość odżywcza w 100 ml:
Energia: | b.d. kJ / b.d. kcal |
Tłuszcz: | < 0,0 g |
w tym tłuszcze nasycone: | < 0,0 g |
Węglowodany: | 0,0 g |
w tym cukry: | 0,0 g |
Białko: | 0,0 g |
Sól: | 0,000 g |