Z Kolekcji Naszych Piw

Imperial IPA

Imperial IPA

Imperial IPA to piwo pełne bogatych i złożonych aromatów uzyskanych dzięki użyciu mieszkanki siedmiu odmian chmielu (Magnum, Zeus, Simcoe, Citra, Centennial, Ahtanum, Amarillo), czterech słodów (pilzneński, pszeniczny, monachijski, Caragold) oraz specjalnego szczepu drożdży a także zastosowania górnej fermentacji w otwartych kadziach. Autorem receptury był Czesław Dziełak.

Imperial IPA to piwo pełne bogatych i złożonych aromatów uzyskanych dzięki użyciu mieszkanki siedmiu odmian chmielu (Magnum, Zeus, Simcoe, Citra, Centennial, Ahtanum, Amarillo), czterech słodów (pilzneński, pszeniczny, monachijski, Caragold) oraz specjalnego szczepu drożdży a także zastosowania górnej fermentacji w otwartych kadziach. Autorem receptury był Czesław Dziełak.

RECEPTURA NR: VI

Styl: 

Imperial IPA / Double IPA

Skład: 

Woda, słody jęczmienne (pilzneński, monachijski, Caragold), słód pszeniczny, chmiele (Magnum, Zeus, Simcoe, Citra, Centennial, Ahtanum, Amarillo), drożdże.

Dostępność: 

Już nie mamy :-(

Kiedy warzymy 

Uwarzyliśmy raz czy dwa

Fermentacja: 

Górna

Temperatura serwowania (rekomendowana): 

8-10

Rozlewane do: 

Butelka bezzwrotna 0,5 l

Wartość odżywcza w 100 ml: 

Energia: b.d. kJ / b.d. kcal
Tłuszcz: < 0,0 g
w tym tłuszcze nasycone: < 0,0 g
Węglowodany: 0,0 g
w tym cukry: 0,0 g
Białko: 0,0 g
Sól: 0,000 g
ALKOHOL
8,5
PLATO
18,5
GORYCZKA
b.d.
BARWA
b.d.

Imperial IPA

Imperial IPA to piwo pełne bogatych i złożonych aromatów uzyskanych dzięki użyciu mieszkanki siedmiu odmian chmielu (Magnum, Zeus, Simcoe, Citra, Centennial, Ahtanum, Amarillo), czterech słodów (pilzneński, pszeniczny, monachijski, Caragold) oraz specjalnego szczepu drożdży a także zastosowania górnej fermentacji w otwartych kadziach. Autorem receptury był Czesław Dziełak.

Imperial IPA to piwo pełne bogatych i złożonych aromatów uzyskanych dzięki użyciu mieszkanki siedmiu odmian chmielu (Magnum, Zeus, Simcoe, Citra, Centennial, Ahtanum, Amarillo), czterech słodów (pilzneński, pszeniczny, monachijski, Caragold) oraz specjalnego szczepu drożdży a także zastosowania górnej fermentacji w otwartych kadziach. Autorem receptury był Czesław Dziełak.

RECEPTURA NR: VI

Styl: 

Imperial IPA / Double IPA

Skład: 

Woda, słody jęczmienne (pilzneński, monachijski, Caragold), słód pszeniczny, chmiele (Magnum, Zeus, Simcoe, Citra, Centennial, Ahtanum, Amarillo), drożdże.

Dostępność: 

Już nie mamy :-(

Kiedy warzymy 

Uwarzyliśmy raz czy dwa

Fermentacja: 

Górna

Temperatura serwowania (rekomendowana): 

8-10

Rozlewane do: 

Butelka bezzwrotna 0,5 l

Wartość odżywcza w 100 ml: 

Energia: b.d. kJ / b.d. kcal
Tłuszcz: < 0,0 g
w tym tłuszcze nasycone: < 0,0 g
Węglowodany: 0,0 g
w tym cukry: 0,0 g
Białko: 0,0 g
Sól: 0,000 g
ALKOHOL
8,5
PLATO
18,5
GORYCZKA
b.d.
BARWA
b.d.

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu zbierania informacji, które pomagają nam usprawnić obsługę witryny, dostosować nasze reklamy do Twoich preferencji oraz ulepszyć nasze produkty i usługi. Zgadzając się, akceptujesz zasady dotyczące prywatności i plików cookies obowiązujące w niniejszej witrynie internetowej. Ustawienia cookies (w tym ich blokadę) możesz zmieniać w ustawieniach swojej przeglądarki w każdej chwili. Tu znajdziesz szczegółowe informacje o polityce plików cookies i polityce prywatności.

×