Hop na Kawkę
Hop na Kawkę
Hop na Kawkę - ciemne piwo w stylu Brown Porter z dodatkiem naturalnego ziarna kawy. Co takiego niezwykłego jest w tym piwie? Smak, aromat, barwa… to też, ale niezwykły jest sposób w jaki powstawało. Do stworzenia receptury wykorzystany został ciąg Fibonacciego, a użyte w niej słody stanowią jego osiem pierwszych znaków. Zdumiewające jak często w przyrodzie możemy zaobserwować tą złotą proporcję. Teraz znajdziemy ją również wewnątrz tej butelki. Brzmi intrygująco?
Hop na Kawkę - ciemne piwo w stylu Brown Porter z dodatkiem naturalnego ziarna kawy. Co takiego niezwykłego jest w tym piwie? Smak, aromat, barwa… to też, ale niezwykły jest sposób w jaki powstawało. Do stworzenia receptury wykorzystany został ciąg Fibonacciego, a użyte w niej słody stanowią jego osiem pierwszych znaków. Zdumiewające jak często w przyrodzie możemy zaobserwować tą złotą proporcję. Teraz znajdziemy ją również wewnątrz tej butelki. Brzmi intrygująco?
RECEPTURA NR: XLVIII
Styl:
Brown Porter z kawą
Skład:
Woda, słody jęczmienne (Pale Ale, monachijski, Maris Otter, pilzneński, czekoladowy, karmelowy, Red Crystal, Brown), kawa, chmiel, drożdże.
Dostępność:
Mamy w Browarze :-)
Kiedy warzymy
Uwarzyliśmy raz czy dwa
Fermentacja:
Górna
Temperatura serwowania (rekomendowana):
10-12
Rozlewane do:
Butelka bezzwrotna | 0,5 l |
Wartość odżywcza w 100 ml:
Energia: | 192 kJ / 46 kcal |
Tłuszcz: | < 0,0 g |
w tym tłuszcze nasycone: | < 0,0 g |
Węglowodany: | 0,0 g |
w tym cukry: | 0,0 g |
Białko: | 0,0 g |
Sól: | 0,000 g |
Hop na Kawkę
Hop na Kawkę - ciemne piwo w stylu Brown Porter z dodatkiem naturalnego ziarna kawy. Co takiego niezwykłego jest w tym piwie? Smak, aromat, barwa… to też, ale niezwykły jest sposób w jaki powstawało. Do stworzenia receptury wykorzystany został ciąg Fibonacciego, a użyte w niej słody stanowią jego osiem pierwszych znaków. Zdumiewające jak często w przyrodzie możemy zaobserwować tą złotą proporcję. Teraz znajdziemy ją również wewnątrz tej butelki. Brzmi intrygująco?
Hop na Kawkę - ciemne piwo w stylu Brown Porter z dodatkiem naturalnego ziarna kawy. Co takiego niezwykłego jest w tym piwie? Smak, aromat, barwa… to też, ale niezwykły jest sposób w jaki powstawało. Do stworzenia receptury wykorzystany został ciąg Fibonacciego, a użyte w niej słody stanowią jego osiem pierwszych znaków. Zdumiewające jak często w przyrodzie możemy zaobserwować tą złotą proporcję. Teraz znajdziemy ją również wewnątrz tej butelki. Brzmi intrygująco?
RECEPTURA NR: XLVIII
Styl:
Brown Porter z kawą
Skład:
Woda, słody jęczmienne (Pale Ale, monachijski, Maris Otter, pilzneński, czekoladowy, karmelowy, Red Crystal, Brown), kawa, chmiel, drożdże.
Dostępność:
Mamy w Browarze :-)
Kiedy warzymy
Uwarzyliśmy raz czy dwa
Fermentacja:
Górna
Temperatura serwowania (rekomendowana):
10-12
Rozlewane do:
Butelka bezzwrotna | 0,5 l |
Wartość odżywcza w 100 ml:
Energia: | 192 kJ / 46 kcal |
Tłuszcz: | < 0,0 g |
w tym tłuszcze nasycone: | < 0,0 g |
Węglowodany: | 0,0 g |
w tym cukry: | 0,0 g |
Białko: | 0,0 g |
Sól: | 0,000 g |